Creativo interior design.

Josep  Fàbrega i Pou 32. Palamós. Girona.

Telf 663.923.051

creativo@creativo.cat

Little wing - Steve Ray
00:00 / 00:00
  • Negro Facebook Icono
  • Negro del icono de Instagram
  • Icono negro Pinterest
  • Negro Twitter Icono
  • Icono negro Google+

Els microciments

December 15, 2015

Material utilitzat ja des de fa uns anys, el microciment o els ciments polits (revestiment que es compon d'una base cimenticia d'altes prestacions barrejada amb polímers, fibres, àrids amb combinació de pigments de colors.) encaixen molt bé en decoracions minimalistes per la seva senzillés i la seva continuïtat gràcies a una de les grans virtuts d’aquest material, l'absència de juntes.

 

 

Material molt flexible, emprat això si bàsicament en banys, cuines i terres, els microciments poden ser també utilitzats per revestir qualsevol altre objecte, com mobles, encimeres o prestatgeries. La seva resistència a l’aigua i els cops fa que sigui un material idoni per la decoració.

 

 

Estem acostumats a veure micro ciments en colors grisos, i amb acabats llisos que donen un aspecte fred i industrial, avui en dia aquest material ja han evolucionat moltíssim i podem trobar una gama molt amplia de colors, colors amb pigments naturals que fan que sigui un material més càlid i atractiu susceptible de ser utilitzat en altres parts de la casa de les abans esmentades.

 

 

 

 

 

Tot i així, els micro ciments o els ciments polits en ser un material tan neutra i en tenir una aplicació tan artesanal el fa idoni per ser combinat amb altres materials amb més personalitat i força com poden ser les tarimes de parquet de fusta natural, pedra o granet o la ceràmica hidràulica.

 

 

 És un material com em comentat que té una gran duresa, però no vol dir que sigui indestructible, com per exemple els parquets els microciments han de tenir també un cert manteniment, eventualment es recomana si la zona és molt transitada com per exemple un terra d’una botiga o simplement la dutxa de casa donar una altra aplicació de vernís per aconseguir “ nodrir “ la superfície com si fos una crema que apliquem sobre unes mans resseques.

 

 

 

En definitiva us animem a utilitzar aquest material i sobretot a combinar- lo  amb d’altres per així aconseguir espais creatius i amb personalitat. On la mà de l’ artesà que ho aplica hi transmet la seva passió deixant imprès un sellell de personalitat que perdurarà i ens acompanyarà dins la nostra llar.

 

 empresa instaladora Ingremic sl.

 

Please reload

Destacados 

Wildwood, naturaleza salvaje

April 4, 2015

1/2
Please reload

Post recientes

December 15, 2015

April 4, 2015

Please reload

Archivo
Please reload

Siguenos en
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Google+ Icon